Kies hieronder het studiemateriaal dat bij je past

Tijdens uw opleiding tot vastgoeddeskundige is een brede vakkennis en inzicht in de vastgoedwereld essentieel. Ondernemen binnen de vastgoedsector is dan ook een uitdagende zaak. Er zijn duizend-en-één factoren die u moet kennen en waarmee u rekening moet houden. Een correcte interpretatie en uitvoering van de regelgeving is dan ook een belangrijk fundament.

Trek daarom met de juiste wapens naar het strijdtoneel en overwin het komende jaar alle studieobstakels! Maak als student Vastgoed gebruik van de referentiewerken omtrent vastgoed en dit tegen heel interessante voorwaarden.

Voor slechts € 125 incl. BTW beschikt u over 2 topproducten van Wolters Kluwer:

 

 

 

 

Ook beschikbaar in combinatie met ImmoSpector:

 

 

Kies het pakket dat bij je past

Een studentenabonnement op Immospector loopt van 1 september 2019 t.e.m. 31 augustus 2020

velden met een * zijn verplicht  

Na je bestelling ontvang je via post de nodige gegevens om te betalen via overschrijving.

 

 

Dit studentenpakket mag enkel gebruikt worden in het kader van uw studies. Professioneel gebruik binnen bijvoorbeeld een vastgoedkantoor is uiteraard uitgesloten.

Deze bestelling is onderworpen aan de algemene voorwaarden en de licentievoorwaarden van Wolters Kluwer Belgium nv, die kunnen geraadpleegd worden op www.wolterskluwer.be of kunnen opgevraagd worden bij Wolters Kluwer Belgium nv en waarvan de ondergetekende erkent kennis genomen te hebben en ze te aanvaarden. Wolters Kluwer Belgium nv respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen om u op de hoogte te houden van onze uitgaven en activiteiten. Checkt u graag wat er over u in ons bestand zit? Of wilt u dat we uw adres schrappen? Neem dan contact op met Wolters Kluwer, Motstraat 30, 2800 Mechelen. 

Prijzen inclusief kosten en BTW. Prijswijzigingen voorbehouden  Betaal pas na ontvangst factuur.