Hoe activeer ik mijn toegang tot Jura Campus en Smarteca?

  • Vul hieronder je persoonlijke gegevens in samen met de unieke code die je vindt op (afhankelijk van je aangekochte product):
    • Op de binnenkant van de achterzijde van je VRG Codex 2018-2019 of van je Codex Privaatrecht 2018-2019
    • Op de achterzijde van je Codex Privaatrecht 2018-2019
  • Check regelmatig jouw mailbox. We sturen je spoedig via e-mail een persoonlijke login voor Jura Campus en Smarteca met daarin de nodige instructies.

Heb jij je codex via de website of folder gekocht? Dan moet je je niet meer registeren op deze site. Je zal automatisch een Jura Campus & Smarteca login ontvangen via e-mail.

Het studentenaanbod van Wolters Kluwer mag enkel worden aangekocht door studenten ingeschreven aan een hogeschool of universiteit voor het lopende academiejaar en in het bezit van een geldige studentenkaart 2018-2019. Wolters Kluwer Belgium nv behoudt zich te allen tijde het recht om de toegang van de klant tot Jura Campus af te sluiten indien a) de klant misbruik maakt van de Jura Campus Facebook Wall-functie of ongepaste berichten post, b) de klant geen of niet langer student is, c) de klant geen VRG-codex of abonnement op de Juristenkrant gekocht heeft in 2018-2019, d) de klant zijn persoonlijke login voor Jura Campus deelt met of doorgeeft aan derden, e) indien de klant in strijd handelt met de gebruikersvoorwaarden voorzien in Jura Campus en/of de voorwaarden eigen aan deze actie en bestelling.

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.