VRG-Codex

vrg-codex

In 3 volumes krijgt u een relevante selectie van zowel wetgeschiedenis als de toekomstige versie van de opgenomen wetgeving. Publiekrecht, internationaal en Europees recht, privaatrecht, gerechtelijk recht, strafrecht,… Kortm, de VRG-codex vormt hét juridische referentiewerk bij uitstek voor u en uw studenten.

Jura Campus

jura-campus-nl

De meest volledige online rechtsbibliotheek die u dag en nacht kan raadplegen. Alle wetteksten en arresten van de hoogste rechtscollege’s, referenties en samenvattingen van gepubliceerde rechtspraak en rechtsleer,... De perfecte ondersteuning bij rechtenstudies!

 

Interesse in het gebruiken van Jura Campus tijdens uw lessen?

Laat uw studenten kennis maken met het gebruiksgemak van Jura en bereidt hen voor op het professionele leven. Toon hen de volgende video om opzoekingen in Jura toe te lichten. Eenvoudig toch?

Ontdek de Jura video >

De Juristenkrant

de-juristenkrant

Steeds op de hoogte zijn van het laatste juridische nieuws? Eenvoudig met de tweewekelijkse Juristenkrant. Ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving, interessante interviews, pittige opniebijdragen,… Alles om volledig bij te blijven.

Ja, ik heb interesse in het studiepakket Rechten en wil graag een exemplaar ontvangen.

Uw key account manager Kristof Gabriëls maakt graag een afspraak met u om het aanbod toe te lichten.

Uw gegevens

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.