Op 1 september treedt de nieuwe wetgeving rond het vernieuwde erfrecht en huwelijksvermogensrecht in werking. Het gaat om een aantal ingrijpende veranderingen. Veranderingen die heel wat vragen doen rijzen bij uw cliënten. Maar wat zijn nu de precieze bepalingen? En welke zijn de voornaamste adviezen die u hen als expert moet meegeven?

Wolters Kluwer maakte voor u een selectie uit de relevantste nieuwsberichten, vakliteratuur en innovatieve software &tools. Zo blijft u helemaal up-to-date en helpt u uw cliënten moeiteloos verder.

Nieuws Erfrecht – Huwelijksvermogensrecht

Ontdek onze expertise

 

 

Publicaties

 

 

Opleidingen

Blijf up-to-date met onze opleidingen

Testamenten en schenkingen: Quid overgangsrecht in het nieuwe erfrecht ?

Schenk- en erbelasting: 3 actuele topics

Webinar - M&D Seminars

De hervorming van het erfrecht

Nieuw huwelijksvermogensrecht mist puntjes op de i

geschreven door Sophie Nottebaert

 

 

Tools

Jura - uw online databank

Katern Notarieel Wetboek ed. 2017-2018, gratis te dowloaden

Deze katern uit Notarieel Wetboek ed. 2017-2018 bevat de artikelen 718-1100/7 van het Burgerlijk Wetboek, bijgewerkt t.e.m. BS 11 september 2017. De wijzigingen uit de wet van 31 juli 2017 treden in werking op 1 september 2018 en vindt u in een kleiner lettertype onder “toekomstige wijziging”. 

Vul uw gegevens in en download gratis.

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.