Mercatus bundelt alle praktische en juridische informatie rond overheidsopdrachten

Alle rechtsbronnen en nuttige tips voor overheidsopdrachten

Mercatus is de meest volledige databank voor overheidsopdrachtenrecht. U vindt er niet alleen referenties naar alle bruikbare bronnen – u krijgt ook de volledige tekst van wetten, vonnissen, arresten en bijdragen zo op uw computerscherm.

 

 

 

Tijdswinst

Gedaan met eindeloos en vruchteloos zoeken naar de juiste bron.

Kostenverlaging

U bespaart op duur advies van externe specialisten.

Altijd up-to-date

U krijgt tweewekelijks een overzichtelijke nieuwsbrief die alle nieuwigheden in het overheidsopdrachtenrecht op een rijtje zet.

Kwaliteitsgarantie

Uw bibliotheek wordt onderhouden door een team van experts in overheidsopdrachten.

 

 

Mercatus bevat:

Geactualiseerde en gecoördineerde wetgeving

Volledige wetteksten van o.m. de Wet van 15 juni 2006 (wet overheidsopdrachten). Bovendien is ook alle aanverwante wetgeving opgenomen, zoals het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie.

Artikelsgewijze commentaren

Becommentarieerde wetsartikelen door specialisten. In deze commentaren worden de bepalingen uit elk artikel verder uitgewerkt en gesitueerd t.o.v. de andere artikelen uit de desbetreffende akte.

Thematische fiches

Praktische fiches over de meest gebruikte termen en begrippen van het overheidsopdrachtenrecht en de publiek private samenwerking (PPS).

Rechtspraak

Meer dan duizend Belgische vonnissen en arresten met samenvatting, commentaar én volledige tekst. U krijgt ook rechtspraakoverzichten van het Hof van Justitie en de Raad van State.

laptop en computerscherm met Mercatus

Doctrine

Een reeks onmisbare bijdragen over aanbestedingen en overheidsopdrachten uit boeken en tijdschriften in volledige tekst, plus een eindeloze referentielijst.

Nieuwsberichten

De meest recente informatie over overheidsopdrachten, met de focus op wetgeving en rechtspraak. Bekijk gratis de laatste nieuwsberichten op www.mercatus.be

Kant-en klare modellen en formulieren

Gebruiksklare documenten over plaatsing, uitvoering en rechtsbescherming, met extra uitleg over de publicatieregels per gunningswijze.

Praktijkvoorbeelden

Uitgewerkte voorbeelden m.b.t. abnormale prijzen, gunningscriteria, raamovereenkomst, raming bedrag overheidsopdracht, vertragingsboetes,... In deze overzichtelijk opgebouwde fiches vindt u een kort overzicht van de toepasselijke regelgeving, gevolgd door een volledig uitgewerkt praktijkvoorbeeld.

Een onmisbaar stappenplan

De wetgeving overheidsopdrachten benaderd vanuit het procedureverloop van een dossier.

 

 

Probeer Mercatus

 

Met Mercatus lost u elk vraagstuk rond overheidsopdrachten in een handomdraai op.

Eerst zien dan geloven?

Vraag een demo aan of test Mercatus volledig gratis uit. Vul uw gegevens in en één van onze Mercatus-experts neemt binnen de 24h contact met u op.

Contacteer ons via telefoon:


Tel.: 015 787 600 - Ma - Vr: 8u30-12u30 13u30-16u30

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.