Innovatieve Legal Tech tool, die de Belgische rechtspraak, vergelijkbaar met uw case rond ontslag, toegankelijk maakt.

Waarom is Legal Insights zo vernieuwend?

Legal Insights is een intuïtieve, Belgische Legal Tech tool die :

  • duizenden gepubliceerde én ongepubliceerde vonnissen en arresten toegankelijk maakt
  • rechtspraak aanreikt die gelijkaardig is aan uw dossier
  • rijke menselijke expertise koppelt aan artificiële intelligentie en big data
  • helpt om de juiste juridische argumenten te vinden om uw dossier te onderbouwen en uw strategie vlot uit te werken

Hoe werkt Legal Insights - module ontslag?

Voor wie?

 

 

legalinsights_bestel_v2
Bestel Legal Insights
Module ontslag

 

Een dossier over ontslag? Voer uw casus in en Legal Insights zoekt binnen duizenden uitspraken naar gelijkaardige rechtzaken.

 

legalinsights_bestel_v2

 

 

Een (ex-) medewerker vecht zijn/haar ontslag aan? Reken op de experts van Legal Insights - module ontslag - en schat uw slaagkansen in!

Enkele voorbeelden van situaties waarbij werkgevers overgaan tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst zijn dronkenschap, diefstal, zedenfeiten, beroepsfouten, werk weigeren, geweld, schending beroepsgeheim, fraude, agressie, insubordinatie, opzettelijke professionele fout, belangenvermenging, afwezigheid, gedrag, onbekwaamheid, schending vertrouwen…

Stel dat u als HR-verantwoordelijke, bedrijfsjurist of advocaat van een werknemer te maken krijgt met een ontslag om dringende reden. Dan bent u op zoek naar argumenten die bevestigen dat de verbreking van de arbeidsovereenkomst correct is verlopen.

Wilt u voorkomen dat de betrokken werknemer de beëindiging van de arbeidsovereenkomst gaat aanvechten bij de rechtbank? Dan gaat u maar beter op zoek naar elk vonnis of arrest in vergelijkbare zaken.

Meer dan 8000 Belgische gepubliceerde en niet-gepubliceerde vonnissen en arresten raadplegen, het lijkt onbegonnen werk...Tenzij u onze Legal Insights-tool module Ontslagrecht gebruikt.

Dankzij de inzichten die u snel, vlot en efficiënt verzamelt, weet u tijdig welke valkuilen u best vermijdt bij een nakend ontslag en bouwt u een stevig dossier op met sterke argumenten. Dit alles zorgt ervoor dat uw slaagkansen bij een juridisch geschil aanzienlijk toenemen.

 

 

legalinsights-infografic_nl
Gratis proefabonnement

Ja, ik wil Legal Insights (Module Ontslag) 2 weken testen.

Bent u reeds Jura- of SocialEye klant? Gebruik dan deze logingegevens in het onderstaande veld om uw proeftoegang tot Legal Insights aan te vragen, en nadien om aan te melden.