Innovatieve Legal Tech tool, gebaseerd op Artificial Intelligence en Big Data - die Belgische rechtspraak vergelijkbaar met uw case toegankelijk maakt.

Waarom is Legal Insights zo vernieuwend?

Legal Insights is een nieuwe innovatieve tool op de Belgische markt die :

  • rijke menselijke expertise koppelt aan artificiële intelligentie en big data
  • duizenden gepubliceerde én ongepubliceerde vonnissen en arresten toegankelijk maakt
  • met gemak vergelijkbare cases spot
  • de opbouw van uw juridisch argumentarium van binnenuit verandert

 

 

Intuïtief

Juiste juridische argumenten voor uw case afwegen en ontwikkelen verloopt bijzonder intuïtief met Legal Insights. De tool ondersteunt u in het ontsluiten van casuïstiek en het opbouwen van een trefzeker advies en conclusie.

Strategie

Cases die een sterke gelijkenis vertonen met uw nieuwe case zijn met een muisklik gevonden. U stelt uw strategie sneller op punt. Scoren met doorslaggevende argumenten was nooit zo eenvoudig.

Expertise

Legal Insights combineert menselijke expertise en nieuwe technologieën om uw efficiëntie te vergroten.

 

 

legalinsights-infografic_nl

 

 

Ik heb voornamelijk gezocht naar ontslagen om dringende reden en vond het vooral handig dat er een korte samenvatting werd weergegeven waardoor je snel kon opzoeken en kon filteren.

Heyvaert A.
Advocate

 

 

legalinsights-header-1920x1080
Gratis proefabonnement

Ja, ik wil Legal Insights (Module Ontslag) 2 weken testen.

Bent u reeds Jura-klant? Gebruik dan uw Jura logingegevens in het onderstaande veld om uw proeftoegang tot Legal Insights aan te vragen, en nadien om aan te melden.

 

 

 

 

Een (ex-) medewerker vecht zijn/haar ontslag aan? Reken op de experts van Legal Insights - module ontslag - en schat uw slaagkansen in!

Enkele voorbeelden van situaties waarbij werkgevers overgaan tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst zijn dronkenschap, diefstal, zedenfeiten, beroepsfouten, werk weigeren, geweld, schending beroepsgeheim, fraude, agressie, insubordinatie, opzettelijke professionele fout, belangenvermenging, afwezigheid, gedrag, onbekwaamheid, schending vertrouwen…

Stel dat u zich als hr-verantwoordelijke, bedrijfsjurist of advocaat te maken heeft met een ontslag om dringende reden. Dan bent u op zoek naar argumenten die bevestigen dat de verbreking van het arbeidscontract juridisch correct is verlopen.

Wilt u voorkomen dat de betrokken werknemer de beëindiging van de arbeidsovereenkomst gaat aanvechten bij de rechtbank? Dan gaat u maar beter op zoek naar elk vonnis of arrest in vergelijkbare zaken.

Meer dan 8000 Belgische gepubliceerde en niet-gepubliceerde vonnissen en arresten raadplegen? Onbegonnen werk. Tenzij … u onze Legal Insights-tool module Ontslagrecht gebruikt.

Dankzij de inzichten die u snel, vlot en efficiënt verzamelt, weet u tijdig welke valkuilen u best vermijdt bij een nakend ontslag en bouwt u een stevig dossier op met sterke argumenten. Dit alles zorgt ervoor dat uw slaagkansen bij een juridisch geschil aanzienlijk toenemen.