Op 23 juni 2017 valt definitief het doek over SOS Advocaat. 

Jarenlang was SOS Advocaat een innovatieve service, die advocaten hielp om 'gevonden te worden op het net'. Meer cliënten aantrekken, ook via het net, was een reële behoefte. Een behoefte die door SOS Advocaat uitstekend vervuld werd.

Intussen is de situatie grondig veranderd. Digitalisering heeft ervoor gezorgd dat klanten de advocaat van hun keuze zonder problemen vinden. En dat advocaten goed weten hoe ze hun diensten meer en beter onder de aandacht brengen van de juiste klanten.

Bovendien is SOS Advocaat niet langer de enige speler op de markt. Ook balies zoals het OVB en avocat.be bieden geïnteresseerden op hun sites doeltreffende mogelijkheden om de juiste advocaat te vinden.

Daarom besloten we dat SOS Advocaat niet meer voldoende toegevoegde waarde biedt aan de advocaat van vandaag, en zetten we deze service stop.

De juridische wereld verandert de laatste jaren in een hoog tempo. Als innovatieve speler in de kennismarkt, willen we advocaten maximaal ondersteunen in dat traject met tal van nieuwe producten en diensten.

 

 

Wolters Kluwer Webshop

Ontdek ons aanbod aan juridische producten