• Alle artikels en overzichten van rechtspraak uit het TPR sinds 1999
  • Krachtige Jura-zoekmotor om snel relevante artikels en bijdragen te vinden
  • Altijd up to date en overal beschikbaar

De referentie voor overzichten van rechtspraak

Het Tijdschrift voor Privaatrecht is een van de meest geciteerde juridische bronnen. Dat is logisch: het wordt samengesteld door gezaghebbende specialisten en is gekend om zijn overzichten van rechtspraak en genuanceerde visie op de rechtsontwikkelingen in het privaatrecht.

 

 

Intelligente zoekmachine

U moet niet zélf editie na editie doorbladeren om het juiste artikel te vinden. De intelligente zoekmachine plaatst relevante resultaten automatisch bovenaan.

Alle integrale teksten uit TPR

Via TPR Online doorzoekt u álle artikels, commentaarstukken en overzichten van rechtspraak die van 1999 tot vandaag verschenen in TPR.

Permanente updates

Per jaar verschijnen 4 nummers van het Tijdschrift voor privaatrecht. De inhoud hiervan wordt onmiddellijk opgenomen in TPR Online.

Volledige historiek

De uitgebreide overzichten van rechtspraak zijn tot jaren na hun publicatie actueel en nuttig. Voortaan moet u ze niet meer allemaal van A tot Z doorbladeren, maar vindt u meteen het juiste artikel terug.

 

 

De kwaliteit van TPR met de kracht van een virtuele juridische bibliotheek

 

Dé referentie voor overzichten van rechtspraak

Het Tijdschrift voor Privaatrecht is een van de meest geciteerde juridische bronnen. Dat is logisch: het wordt samengesteld door gezaghebbende specialisten en is gekend om zijn overzichten van rechtspraak en genuanceerde visie op de rechtsontwikkelingen in het privaatrecht.

 

TPR Online: het beste van twee werelden

TPR Online koppelt de kwaliteit van het tijdschrift aan de kracht van een virtuele juridische bibliotheek. U moet niet zélf editie na editie doorbladeren om het juiste artikel te vinden – daarvoor gebruikt u de intelligente zoekmachine die relevante resultaten automatisch bovenaan plaatst. Zo hebt u altijd meteen dat ene artikel te pakken.

Wat kan?

TPR Online op uw computer of iPad.

Het enige nadeel aan het Tijdschrift voor Privaatrecht? Elk exemplaar is een lijvig boek van honderden pagina’s. Dat neemt u niet zomaar mee naar huis om even verder te werken aan uw argumentatie of conclusie.

TPR Online is een online databank. U gebruikt die dus net zo eenvoudig met uw vaste computer op kantoor, als met uw laptop thuis. Of zelfs op een verloren moment tijdens een weekendje aan zee, met uw iPad.

TPR versnelt uw zoektocht

De voorbije vijftien jaar verschenen zoveel interessante bijdragen in TPR dat u ze onmogelijk allemaal zélf kunt memoriseren. Maar hoe vindt u dat ene belangrijke artikel dan terug? Simpel: via de zoekmotor. Die doorbladert alle edities in een milliseconde en levert u meteen de relevante zoekresultaten op.

laptop en computerscherm met TPR Online

Slimmer dan uw eigen opzoekwerk

TPR Online gebruikt de Jura-zoekmotor om de databank te doorzoeken. Die gebruikt niet alleen uw ingevulde zoekwoord als bron, maar ook juridische synoniemen en een juridische boomstructuur. Die verrijking levert altijd een juistere en completere resultatenlijst op.

 

Kopiëren en plakken in Word

In TPR Online vindt u niet alleen de rechtspraak die u zoekt. U kunt de gevonden teksten ook kopiëren, bewerken en meteen opslaan in uw dossiers. Een handvol relevante verwijzingen opnemen in een conclusie? Een juridische argumentatie overnemen in een advies? Geen probleem: dat kan met een simpele muisklik.

Screenshots

Inloggen in TPR Online
Om TPR Online te consulteren logt u gewoon in met het paswoord dat wij u bezorgen. U herkent meteen de gebruikelijke Jura interface.

TPR snel doorzoeken
U typt al uw zoekwoorden in de Jura zoekbox. Terwijl u de letters intikt, krijgt u al bijkomende suggesties voor verfijning. De intelligente zoekmotor diept onmiddellijk alle relevante resultaten op uit TPR Online.

Doelgericht zoeken in TPR
Kent u de auteur van de bijdrage die u zoekt? Wilt u thematisch zoeken in TPR? Dat kan. De resultatenlijst toont meteen het beschikbare overzicht van rechtspraak in de resultatenlijst. Daaronder staan alle relevante bijdragen of hoofdstukken.

Interactieve TPR inhoudstafel
Eenmaal uw resultatenkeuze gemaakt i.f.v. uw zoekopdracht wijst een interactieve inhoudstafel u onmiddellijk door naar de exacte locatie binnen een relevant TPR-boekdeel. De match tussen uw zoektermen en de gekozen bijdragen wordt visueel duidelijk gemaakt.

Integrale tekst en relevante rechtspraak
Met één muisklik raadpleegt u de relevante bijdragen bij de overzichten van rechtspraak. Nog eens klikken en TPR Online toont u de samenvatting van de besproken vonnissen en arresten.

 

 

Wil u TPR Online testen, meer informatie of een bezoek ?

Vul het formulier in en ontvang je antwoord binnen 24h!

Contacteer ons via telefoon:


Tel.: 015 787 600 - Ma - Vr: 8u30-12u30 13u30-16u30

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.