• Modellen en contracten in tientallen rechtsdomeinen
  • Opgesteld door vakspecialisten in twee talen
  • Met verwijzingen naar wetgeving, rechtspraak en rechtsleer

Een template voor élk juridisch document

Jura Modellen bevat een schat aan juridische voorbeelddocumenten in tientallen rechtsdomeinen. U vindt in onze virtuele juridische bibliotheek een voorbeeld voor bijna élk juridisch document: van akten en contracten tot proceduredocumenten en conclusies.

Samengesteld door topauteurs

Kruisverwijzingen naar juridische bronnen

Altijd up-to-date

100% Aanpasbaar

Wat kan

Snel het juiste model vinden

Jura Modellen gebruikt dezelfde zoekmotor als Jura. Die doorzoekt op basis van uw trefwoorden snel alle templates en plaatst de meest relevante documenten bovenaan in de zoekresultaten. Omdat de zoekmotor ook rekening houdt met juridische synoniemen en onderlinge verbanden tussen trefwoorden, is de resultatenlijst gegarandeerd volledig. Zo hebt u altijd meteen het juiste contract, proceduredocument, akte of clausule te pakken.

 

Templates aanpassen volgens eigen noden en behoeften

U gebruikt de documenten van Jura Modellen alsof het uw eigen documenten zijn. Dat wil zeggen dat u ze kunt openen in Word en daar alle aanpassingen kunt doorvoeren die u nodig acht. Wilt u bedingen aanpassen of uitbreiden? Clausules schrappen? Uw logo toevoegen op elke pagina? Geen probleem.

 

Updates in uw mailbox

Het Jura Modellen e-zine houdt u op de hoogte van alle toevoegingen aan uw juridische modellenverzameling. De inhoud en frequentie van die nieuwsbrief bepaalt u zelf. Want ú kiest over welke rechtsdomeinen u graag updates krijgt.

Modellen opgedeeld in drie domeinen

De documenten in Jura Modellen zijn netjes onderverdeeld in drie rechtsdomeinen. U kiest zelf hoe ver uw abonnement reikt. Kiest u voor Alle Jura Modellen? Dan krijgt u meer dan de som van de drie delen. Want dan hebt u ook toegang tot documenten uit andere rechtsgebieden zoals sociaal, administratief en fiscaal recht.

Uw modellen komen rechtsreeks uit deze standaardwerken:

  • Algemene modellenverzameling voor de rechtspraktijk (AMR) (A. Declerck, E. Forrier, P. Marchal, P. Snoeck, R. Soetaert, J. Uyttersprot)
  • Modellen voor het bedrijfsleven (MBL) (Van Minnebruggen W., De Wilde H., Lambers J., Cappelle L.)
  • Modellen voor het vennootschapsleven (Verschelden P., Vandamme H., De Clippel F., Sandra J., Messiaen R., Vanneste D., Vanneste W., Nguyen D.)
  • Andere Kluwer verzamelingen zoals Vastgoedmodellen en contracten.

Jura Modellen Vennootschapsrecht

Jura Modellen Contractenrecht

Jura Modellen Procedure

Alle Jura Modellen

Vraag over Jura Modellen

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen de 24 uur.

Contacteer ons via telefoon:


Tel.: 015 787 600 - Ma - Vr: 8u30-12u30 13u30-16u30

Ben je student? Het is niet mogelijk om een proeftoegang aan te vragen voor studenten. Ontdek hier het Jura Campus aanbod.

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.