• Juridische standaardwerken op uw computer
  • Meteen de juiste paragraaf die u nodig hebt
  • Budgetvriendelijk model met extra kortingen

Uw bibliotheek overal

Sommige juridische standaardwerken wilt u liefst altijd in de buurt hebben. Omdat ze uw eerste aanknopingspunt zijn voor een specifieke juridische materie. Of omdat u er elke keer naar teruggrijpt om complexe juridische knopen te ontwarren.

Dat kan voortaan. Jura Books is een digitale aanvulling van uw papieren bibliotheek. Zo worden uw belangrijkste monografieën overal beschikbaar.

Toonaangevende titels

Betaal alleen voor relevante inhoud

Jura-intelligentie

Wat kan

Boeken doorzoeken vanuit Jura

Jura en Jura Books gebruiken dezelfde zoekmotor en dezelfde resultatenlijst. Bij elke zoekopdracht in Jura, verschijnen de relevante passages dus gewoon in uw resultatenlijst.

Uiteraard bevat die resultatenlijst niet zomaar een algemene verwijzing naar de titel van het digitale boek in uw bibliotheek. Jura graaft zélf naar de relevante pagina’s of passages, en presenteert die op een overzichtelijke manier. Zo gebruikt u uw boeken net zoals uw andere bronnen in Jura.

Boeken aanschaffen met één klik

Stuit u in Jura op een boek dat u graag wilt aankopen? Dan moet u daarvoor niet van uw bureau weg. Met één klik bestelt u het boek en leest u het direct in Jura. Relevante passages kopiëren en plakken naar uw eigen documenten kan dus onmiddellijk.

 

 

Vraag over Jura Books

Vul het formulier in en wij contacteren u binnen de 24 uur.

Contacteer ons via telefoon:


Tel.: 015 787 600 - Ma - Vr: 08:30 - 17:30

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.