Bent u ook op zoek naar meer efficiëntie?

Jura Corporate helpt u aan correcte en actuele juridische informatie over verschillende domeinen. Meerdere bronnen screenen en vergelijken is niet meer nodig: met Jura Corporate is uw werk perfect onderbouwd. Zo bespaart u tijd én geld.

 

 

Volledig

Toegang tot alle rechtsdomeinen die voor uw sector van belang zijn

Betrouwbaar

Onmiddellijk geverifieerde juridische informatie

Gecoördineerde wetteksten binnen 5 werkdagen

Jura Corporate toont u altijd de wet zoals ze vandaag geldt

Jura corporate ipad preview

Als bedrijfsjurist vraagt men uw advies in alle mogelijke dossiers. Als sparringpartner van de directie en de business krijgt u continu nieuwe vragen en opdrachten. Hierdoor is uw verantwoordelijkheid erg hoog. Dat is positief, maar het betekent ook continu een hoge werkdruk. Gebruik Jura Corporate om efficiënt en correct uw advies en standpunten te onderbouwen en reviewen.

 

  • Krachtige eerstelijnshulp voor relevante juridische informatie
  • 500 modelcontracten en contractclausules
  • Actuele juridische informatie voor correct, onderbouwd advies
  • Toegang tot Zoeken op het web: Een 200tal andere interessante juridische websites ontsloten. Denk daarbij aan de Europese instellingen, Kamer en Senaat, beroepsorganisaties, ...

Ik vind de online databank Jura Corporate zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt een breed aanbod aan hulpmiddelen (Wetgeving, Rechtspraak, Rechtsleer, Modellen, Nieuws, …). Het werkt echt als een one-stop-shop voor zowel snelle als diepgaande opzoekingen. Het helpt me om mijn productiviteitsniveau hoog te houden (door een zeer groot aantal relevante bronnen te hergroeperen) zonder de kwaliteit op een dagelijkse basis op te offeren

Sunita Mayaka
Paralegal, Instituut voor bedrijfsjuristen

Wil u Jura Corporate testen, meer informatie of een bezoek ?

Vul het formulier in en ontvang je antwoord binnen 24h!

Contacteer ons via telefoon:


Tel.: 015 787 600 - Ma - Vr: 8u30-12u30 13u30-16u30

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.