Walters People promoveert Els Van Der Veken tot Associate Director

Walters People is sinds 2005 gespecialiseerd in tijdelijke en permanente rekrutering van finance en business support professionals. Walters People heeft net Els Van Der Veken aangesteld als Associate Director. Een welverdiende promotie volgens Özlem Simsek, Director van Walters People België.

Özlem Simsek, Director van Walters People België, reageert:
“In de afgelopen 10 jaar heb ik Els zien evolueren tot successvolle Manager van onze kantoren in Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Ik ben trots op haar aanstekelijke enthousiasme en professionalisme waarmee zij haar teams dagelijks coacht en ben ervan overtuigd dat zij in haar rol als ‘Associate Director’ sterk zal bijdragen tot de verdere ontwikkeling van Walters People.”

Na het behalen van haar Master in Romaanse Talen aan de KUL, behaalde Els in 2004 een ManaMa in Beleidseconomie en startte ze haar carrière als Krediet Analyst bij PSA Finance Belux. In 2007 nam haar loopbaan een nieuwe wending en werd ze Recruitment Consultant bij Walters People. Om de groei van Walters People te ondersteunen, werd Els aangesteld als Senior Manager van de kantoren in Zaventem en Groot-Bijgaarden en in 2015 ook van het kantoor in Gent. Vorig jaar opende het vijfde Walters People kantoor de deuren in Antwerpen. Door haar overkoepelende verantwoordelijkheid van deze kantoren heeft zij een transparant beeld van wat er speelt op de Belgische arbeidsmarkt en kan zij snel inspelen op de rekruteringsnoden van zowel Belgische KMO’s als internationale bedrijven.

Bron: Persbericht Walters People

Gepubliceerd op 23-02-2017

  411