VIO Interim & HR strikt Clark Taverniers als nieuwe CEO

De uitzendsector wordt vaak als de barometer van onze economie beschouwd. En die groeit. Onlangs was er zelfs euforisch nieuws: in geen 35 jaar was de werkloosheid zo laag als vandaag. En dat vertaalt zich in een groeiend aantal vacatures in de interimsector. De laatste jaren wint deze sector steeds meer terrein (jaarlijks +8%).

Uitzendbedrijf VIO Interim & HR groeit jaarlijks zelfs met 25 tot 30%. VIO begon in 2009 als klein interimkantoor in het Gentse. Vandaag telt het bedrijf meer dan 34 kantoren die dagelijks 3.000 uitzendkrachten leveren. VIO is daarmee de snelst groeiende onderneming in de sector. Om deze groeiambitie blijvend te realiseren, beslisten de oprichters om Clark Taverniers aan te trekken. De kersverse CEO verdiende eerder zijn sporen bij Partena Professional, SD Worx en Groep H Essers. Taverniers is verantwoordelijk voor de operationele leiding en de groei van het bedrijf. Hij zal bijgestaan worden door de oprichters Steven Holvoet en Marianne Kindt.

“Met Clark hebben we een CEO gevonden die de verdere groei van VIO kan verwezenlijken. Hij heeft de nodige kennis van HR en sales. Samen met zijn expertise in innovaties, processen en business development kan hij ons bedrijf in de top 10 binnen de sector loodsen”, zegt mede-oprichtster Marianne Kindt.

Clark Taverniers: “Ik vind het een eer om aan de slag te gaan als CEO van deze snelgroeiende, succesvolle maar vooral onderscheidende uitzendorganisatie. Ik kijk uit om samen met Steven en Marianne VIO zowel nationaal als internationaal verder op de kaart te zetten.”

Bron: Persbericht VIO Interim & HR

Gepubliceerd op 02-05-2017

  408