Tom Verhaegen nieuwe CEO t-groep

HR-dienstverlener t-groep heeft Tom Verhaegen aangesteld als nieuwe CEO. Hij trad op 6 september in dienst en volgt Mark Verstraete op die meer dan 15 jaar aan het hoofd stond van t-groep. Onder zijn leiding groeide t-groep uit tot een internationale speler met 140 kantoren in België, Nederland en Polen. In 2016 werd de groep overgekocht door het Nederlandse Gilde Buy Out Partners. Mark Verstraete achtte de tijd gekomen om de leiding over te laten aan zijn opvolger die het digitaliserings- en automatiseringsproject van de groep verder vorm zal geven. 

Gepubliceerd op 11-09-2017

Mark Verstraete: “Na meer dan 15 jaar werd het tijd om de operationele taken over te dragen aan een opvolger en mijn rol te beperken tot bestuurder binnen de Raad van Bestuur waar ik Tom zal bijstaan met mijn jarenlange ervaring binnen t-groep. Met Tom Verhaegen haalt t-groep een nieuwe gedreven en gepassioneerde CEO binnen.”

Sinds 6 september 2017 staat Tom Verhaegen aan het hoofd staan als CEO van de HR-dienstverlener t-groep. Tom Verhaegen startte zijn carrière bij British American Tobacco waar hij doorgroeide tot International Brand Manager Barclay. In 2002 maakte hij de overstap naar AB Inbev waar hij verschillende lokale en internationale marketing en sales functies bekleedde. In 2009 ging hij aan de slag als Marketing Director Czech Republic bij SAB Miller en was hij onder meer 3 jaar actief als Managing Director bij Grolsch. In april 2015 werd hij VP Sales & Marketing Europe bij SAB Miller en vanaf september 2016 Managing Director voor Czech & Slovak & Export Markets.

Tom Verhaegen licht zijn keuze voor t-groep toe:

De recruitment sector is een snel veranderende sector onder andere door verder doorgedreven digitalisering. Ik geloof sterk in het potentieel van deze sector in het algemeen, en van t–groep in het bijzonder, vooral omwille van onze persoonlijke benadering van zowel klant als kandidaat. En dit via al onze diensten: t-interim, t-office, t-heater en Ascento. Voor authenticiteit en kwaliteit zal er immers altijd een markt bestaan.  Ik beschouw het dan ook als een heel mooie uitdaging om alle collega’s bij t-groep mee te begeleiden en te stimuleren in deze boeiende periode. Ik wil bij deze expliciet mijn voorganger Mark Verstraete bedanken, die t-groep meer dan 15 jaar heeft geleid. Hij heeft erg veel betekend voor de ontwikkeling van de groep.” 

Bron: Persbericht t-groep

  434