Sociaal secretariaat TransDirect en Groep ADMB slaan de handen in elkaar

HR-dienstengroep ADMB en TransDirect, het sociaal secretariaat van beroepsvereniging Transport en Logistiek Vlaanderen (TLV), sloten deze week een akkoord over een versterkte samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 bundelen beide dienstverleners de krachten onder de naam ADMB Sociaal Bureau. Het sociaal secretariaat profileert zich zo meer dan ooit als dé specialist voor de transport- en logistieke sector.

Gepubliceerd op 11-09-2017

“Ons sociaal secretariaat werkt al geruime tijd nauw samen met Groep ADMB. Met deze overeenkomst zetten we een volgende, logische stap in ons partnership. Bovenop onze eigen expertise, zullen onze klanten voortaan ook kunnen rekenen op de ondersteuning van de 1.300 experten van Groep ADMB”, vertelt Lode Verkinderen, secretaris-generaal bij Transport en Logistiek Vlaanderen. “Uiteraard blijft het sociaal secretariaat op dezelfde locatie gevestigd, in de gebouwen te Gentbrugge. Dat zal permanent zorgen voor een optimale wisselwerking en mee zorgen voor een uitmuntende expertise ten dienste van de klanten in transport en logistiek.”

Op 1 januari 2018 neemt ADMB Sociaal Bureau, het sociaal secretariaat van Groep ADMB, de klantenportefeuille van TransDirect integraal over. De medewerkers van TransDirect maken mee de overstap naar Groep ADMB.

Gebundelde expertise

TLV vertegenwoordigt meer dan 1.500 ondernemingen in transport en logistiek, waaronder zowel zelfstandigen, familiale kmo's als grote ondernemingen. “Door de krachten van onze transportexperten te bundelen met die van Transdirect, staan we voortaan in voor de loonadministratie van zo’n 600 werkgevers uit de transportsector, goed voor 4.500 werknemers”, licht Philip Van Eeckhoute, gedelegeerd bestuurder bij Groep ADMB, toe. “We gaan resoluut voor sterke ondersteuning van de sector. We doen dit met persoonlijke klantenadviseurs, die de sector door en door kennen, én met een sterke partner die waakt over de belangen van de sector. Onze klanten zullen dan ook de eersten zijn om de vruchten van deze samenwerking te plukken.”

Bron: Persbericht ADMB

  368