SD Worx verwelkomt Suhail Khan als nieuwe Chief Marketing Officer

Suhail Khan start op 15 juni als Chief Marketing Officer bij HR-dienstverlener SD Worx. Hij heeft meer dan vijfentwintig jaar internationale marketingervaring, in de meest uiteenlopende sectoren en bedrijven. Zo werkte hij onder meer in de ICT-sector in Silicon Valley, was hij VP Marketing bij Royal Philips in Nederland, tekende hij de marketingstrategie uit voor verschillende start-ups en organisaties in de gezondheidszorg, de financiële sector en de FMCG. Suhail Khan volgt Hilde Haems op, die zich vanaf nu als CHRO volledig zal toeleggen op de HR-strategie voor de SD Worx Group.

“De HR-sector is nieuw voor mij en ik zie heel wat potentieel: het is een enorm boeiende wereld die snel verandert”, zegt Suhail Khan. “De grootste troef van bedrijven zijn hun mensen met hun vele talenten. HR heeft steeds meer een belangrijke impact op de groeistrategie van organisaties. Ik wil SD Worx internationaal verder doen groeien door inzicht te krijgen in wat de klanten en de markt verwachten. Via de kracht van predictive analytics wil ik SD Worx als het favoriete merk positioneren. We moeten verder kijken dan wat de klant vandaag vraagt, trends in de gaten houden en anticiperen op hoe de wereld er morgen zal uitzien. SD Worx is in een unieke positie en heeft heel veel talent in huis om de HR-sector mee te veranderen via markt-disruptieve diensten en producten en relevante innovatie. Het is een ongelooflijke opportuniteit om te kunnen bijdragen tot deze omslag, tastbare meerwaarde te creëren en zo het verschil te maken voor onze klanten.”

Suhail Khan (51) behaalde een B.A. aan de Loyola University, Chicago. Hij zal voornamelijk vanuit het SD Worx kantoor in Reading (UK) werken. Suhail Khan komt in het directiecomité van SD Worx en zal er rechtstreeks rapporteren aan CEO Steven Van Hoorebeke.

Bron: Persbericht SD Worx 

Gepubliceerd op 15-05-2017

  406