Rudy Van Rillaer aan het hoofd van PostNL België

Sinds 1 januari 2016 staat Rudy Van Rillaer aan het hoofd van PostNL België. Rudy Van Rillaer bekleedde diverse  directiefuncties binnen de organisatie. Zijn kennis van de Internationale logistieke markt wordt nog versterkt door zijn functie als gedelegeerd bestuurder bij Spring Global Delivery Solutions waar cross border activiteiten centraal staan. 

PostNL België heeft een duidelijke, ambitieuze visie waarbij de focus van de nieuwe organisatie op de groeimogelijkheden van PostNL in België ligt . De benoeming van Rudy Van Rillaer als Managing Director van PostNL België kadert in de verdere ontwikkeling van de Belgische markt.

De ambitie van de nieuwe Managing Director onderstreept het potentieel op de Belgische markt. “Tegen 2020 willen wij met PostNL België een onmisbare speler op de Belgische markt zijn. We streven ernaar om dé aanbieder van post-, pakketten- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn.” zegt Rudy Van Rillaer. “Binnen de verschillende afdelingen van PostNL België worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld waardoor onze positie binnen de diverse marktsegmenten versterkt wordt.” 

Bron: Persbericht PostNL België

Gepubliceerd op 04-03-2016

  116