Rika Coppens nieuwe CEO House of HR

De raad van bestuur van House of HR maakte vorige week bekend dat Jérôme Caille, de huidige CEO, het bedrijf verlaat en opgevolgd wordt door Rika Coppens.

“Jérôme Caille heeft House of HR de afgelopen 3,5 jaar aangestuurd en was samen met zijn team verantwoordelijk voor de snelle groei en de bijzonder goede resultaten. We zijn hem daar erg erkentelijk voor”, zegt Conny Vandendriessche, mede-oprichter van Accent en House of Hr, uit naam van de raad van bestuur. “Jérôme wil nu meer tijd besteden aan zijn familie en dat respecteren we.”

Jérôme wordt opgevolgd door Rika Coppens die al sinds een jaar onafhankelijk bestuurder is bij House of HR.

“Rika heeft niet alleen de juiste achtergrond en ervaring, maar we zijn ervan overtuigd dat ze ook de geschikte persoonlijkheid heeft voor deze complexe functie” zegt Conny. “Ze kent het bedrijf ondertussen en combineert uitgebreide commerciële managementservaring met een diepgaande financiële kennis. Zeer belangrijk gezien de sterke groeiambities van de groep.”

Tot voor kort was Rika Coppens actief als CEO van EFR Group BV. EFR Group opereert 1.100 tankstations en winkels/restaurants in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg en realiseert een omzet van ongeveer 4miljard EUR, met een team van om en bij de 2500 werknemers. Rika Coppens studeerde in 1996 af als handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze startte haar carrière bij PWC waar ze werkte als bedrijfsrevisor. Vervolgens werd ze CFO van Bureau van Dijk Computer Services NV in 2002 en van Zenitel NV in 2005, beiden genoteerd op EuroNext. Ze werd deel van de Raad van Bestuur en voorzitter van het Audit Comité van House of HR in mei 2016.

 

Bron: Persbericht House of HR

  499