Mona Wyverkens wordt plaatsvervangend lid in Brusselse ‘Commissie opleidingsfonds dienstencheques’

In de Brusselse ‘Commissie opleidingsfonds dienstencheques’ vervangt Mona Wyverkens met ingang van 15 mei 2017 Charlotte Dekeyser in de hoedanigheid van plaatsvervangend lid.

Zoals bekend heeft de Brusselse Hoofdstedelijke Regering het KB op het ‘opleidingsfonds dienstencheques’ geregionaliseerd. Dat betekent onder ander dat er sinds 1 november 2015 een Brusselse ‘Commissie opleidingsfonds dienstencheques’ bestaat waarin de ‘representatieve organisaties’ de organisaties zijn die in de Economische en Sociale Raad voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vertegenwoordigd zijn.

De Commissie opleidingsfonds dienstencheques verstrekt advies over welke opleidingen al dan niet passen in het kader van de regeling, en die bijgevolg al dan niet in aanmerking komen voor het verkrijgen van de gedeeltelijke terugbetaling van de opleidingskosten.

Steven Bellemans

Bron: Ministerieel besluit van 11 mei 2017 tot wijziging van het ministerieel besluit 30 oktober 2015 tot benoeming van de leden van de Commissie opleidingsfonds dienstencheques bij de Economische en Sociale Raad voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BS 30 mei 2017 

Gepubliceerd op 31-05-2017

  400