Kathy Schaderon nieuwe HR Directeur Generali

Generali Belgium heeft Kathy Schaderon aangesteld als HR Directeur. Kathy Schaderon heeft meer dan 12 jaar ervaring binnen de HR-sector en is al sinds 2008 aan de slag bij Generali. Als HR Directeur zal ze zich inzetten om de werknemers binnen het bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden.

Kathy Schaderon (35) startte haar loopbaan bij Excel Careers als Recruitment Consultant. Twee jaar later, in februari 2008, begon ze haar carrière bij Generali als HR Officer, waar ze na vier jaar doorgroeide tot Senior HR Business Partner. Vervolgens werd ze benoemd tot HR Manager – Recruitment & Development. Nu neemt ze de rol op van HR Directeur.

Als HR Directeur zal Kathy verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid van het bedrijf en wordt ze eveneens het aanspreekpunt van de werknemers op alle niveaus.

“Doordat ik al 10 jaar bij Generali werk ken ik de sociale kant van het bedrijf door en door. Het is heel interessant om Generali doorheen de jaren te zien evolueren. De afgelopen 3 jaar kende Generali Belgium een sterke verandering. De evolutie naar een cultuur waarin de klanttevredenheid centraal staat, brengt ook op HR-vlak opportuniteiten met zich mee. Als HR Directeur ga ik de uitdaging aan om samen met mijn team onze werknemers te motiveren en hun persoonlijke groei te stimuleren. Generali streeft immers naar een positieve bedrijfscultuur waarin mensen zich kunnen ontplooien en doorgroeien, ik ben hier zelf een voorbeeld van.

 

Bron: Persbericht Generali

  473