Bruno Thollebeke nieuwe CFO van Randstad Group Belux

Bruno Thollebeke (38) uit Ninove is de nieuwe Chief Financial Officer van Randstad Group Belux. Thollebeke behaalde een master in de toegepaste economische wetenschappen aan de KU Leuven waarna hij achtereenvolgens aan de slag ging als inspecteur bij de Belgische Cel voor Financiële Informatieverwerking (CFI) en als assistant treasurer bij bpost.

In 2006 maakte hij al de overstap naar de Randstad-groep, waar hij - zowel voor de Randstad Holding, als voor Randstad en Tempo Team in België en Luxemburg - tal van sleutelposities bekleedde binnen finance. Vandaag, 11 jaar later, neemt hij de fakkel over van Matthew Fite als CFO. Matthew Fite, die sinds 2012 CFO was van de Randstad-groep in België en Luxemburg, gaat de internationale Tech & Touch-strategie van Randstad Holding mee vorm geven.

Herman Nijns, CEO van Randstad Group Belux: “Dat Bruno vandaag deel uitmaakt van het directieteam van ons bedrijf is hét bewijs dat Randstad volop investeert in de groei van zijn medewerkers en hen alle kansen geeft om zich te ontplooien en door te groeien binnen de groep. Bruno is al geruime tijd een vaste waarde binnen het bedrijf en ik kijk er dan ook naar uit om met hem samen te werken.”

Bron: Persbericht Randstad Group

Gepubliceerd op 17-05-2017

  707