ArcelorMittal Gent geeft alle werknemers bedrijfswagen

Alle 4.700 werknemers van de staalfabriek ArcelorMittal in Gent krijgen een bedrijfswagen. Dat heeft de directie vorige week beslist. Het is een vakbondseis die al lang op tafel lag.
Bij de staalreus ArcelorMittal in Gent, het vroegere Sidmar, krijgt elke werknemer de mogelijkheid via het bedrijf een bedrijfswagen te leasen. ‘Iedereen kan instappen op vrijwillige basis’, zegt woordvoerder Jan Cornelis. ‘De maatregel geldt zowel voor bedienden als voor arbeiders en is in functie van het loon. Men mag maximaal 15 procent van zijn brutoloon aan de huur van de leaseauto spenderen.’ De werknemers krijgen geen tankkaart. (bron: tijd.be - 18/11/2015)

Bij de staalreus ArcelorMittal in Gent, het vroegere Sidmar, krijgt elke werknemer de mogelijkheid via het bedrijf een bedrijfswagen te leasen. ‘Iedereen kan instappen op vrijwillige basis’, zegt woordvoerder Jan Cornelis. ‘De maatregel geldt zowel voor bedienden als voor arbeiders en is in functie van het loon. Men mag maximaal 15 procent van zijn brutoloon aan de huur van de leaseauto spenderen.’ De werknemers krijgen geen tankkaart.Bij de staalreus ArcelorMittal in Gent, het vroegere Sidmar, krijgt elke werknemer de mogelijkheid via het bedrijf een bedrijfswagen te leasen. ‘Iedereen kan instappen op vrijwillige basis’, zegt woordvoerder Jan Cornelis. ‘De maatregel geldt zowel voor bedienden als voor arbeiders en is in functie van het loon. Men mag maximaal 15 procent van zijn brutoloon aan de huur van de leaseauto spenderen.’ De werknemers krijgen geen tankkaart.

Gepubliceerd op 20-11-2015

  111