Nieuwe editie Sociaal Zakboekje 2015-1 verschenen

WillyvanEeckhoutteAls HR-professional weet u als geen ander hoe snel het sociaal recht evolueert en hoe complex die rechtstak is. Opdat u zou kunnen beschikken over een geactualiseerd, schematisch maar gedetailleerd overzicht van het sociaal recht is de nieuwe uitgave 2015-1 van het Sociaal zakboekje nu beschikbaar. In deze uitgave zijn alle sociaalrechtelijke nieuwigheden van de voorbije maanden verwerkt. Het gaat onder meer over de wijzigingen aan de onderbrekingsuitkeringen bij tijdskrediet, de nieuwe leeftijds- en anciënniteitsvereisten voor SWT, de sinds 1 januari 2015 geldende bijdrageregeling voor zelfstandigen, de nieuwe regels inzake toegelaten arbeid voor gepensioneerden enzovoort. Meer informatie vindt u op onze webshop. 

Aan het Sociaal zakboekje werken drie auteurs mee: prof. dr. Willy van Eeckhoutte, Ann Taghon en Ester Van Oostveldt.


Willy van Eeckhoutte is actief aan de Gentse balie en is sinds 1991 advocaat-vennoot. Hij is buitengewoon hoogleraar aan de Universiteit Gent, waar hij de vakken arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht geeft in respectievelijk de bachelors- en de masteropleiding. In 1999 werd hij benoemd tot advocaat bij het Hof van Cassatie.

Ann Taghon was na haar studies zes jaar lang assistent aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Gent alvorens zich voltijds aan de advocatuur te wijden. Ze maakt deel uit van de maatschap 'Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse'.


Ester Van Oostveldt is lector aan de Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen en was assistente bij de Vakgroep Sociaal Recht van de Universiteit Gent van 1 september 1999 tot 31 december 2004. Ze is actief aan de Gentse balie en advocaat-vennoot sinds 2003. Ook zij maakt deel uit van de maatschap 'Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse'.


 

Gepubliceerd op 29-05-2015

Berichttitel

Berichtomschrijving
  106