Flexibele werkplekken en coworking in trek

home officeSteeds meer mensen gaan op zoek naar flexibele werkoplossingen, en dat is te merken aan het aanbod. Zo is deze week de eerste nationale Coworking Week, en openen er steeds meer flexibele werkplekken in treinstations.


 

Coworking Week


 

Deze week, van 12 tot 16 oktober, loopt de eerste nationale Coworking Week. Uw medewerkers (of uzelf) zullen dan gratis deze formule kunnen uittesten. U doet er uw ding in een kantoorruimte die u deelt met anderen. Het gaat dus niet om een verloren hoekje in een cafetaria met wifi. Maar liefst 24 coworking adressen verspreid over het hele land doen mee. Aanmelding is vereist.

Flexibele werkplekken in treinstations

Eind vorig jaar maakten Regus en NMBS bekend dat ze comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken zouden inrichten op 8 locaties op het Belgische spoorwegnetwerk. De treinstations van Luik-Guillemins, Leuven, Brugge, Sint-Niklaas, Brussel-Luxemburg en Brussel-Zuid en Brussel-Centraal kregen zo de afgelopen maanden al flexwerkplekken die dagelijks al een groot aantal bezoekers over de vloer krijgen! Binnenkort volgt nog Antwerpen-Centraal.

Deze locaties kunnen gebruikt worden om op enkele meters van het perron klanten te ontmoeten of om er de administratie bij te werken. Dit kan al vanaf 6 euro voor het eerste uur of 12 euro per dag (koffie, thee of water inbegrepen).

Regus is wereldmarktleider in het aanbieden van flexibele werkplekoplossingen. Zijn netwerk bestaat uit meer dan 2.500 business centers in 106 landen en stelt volledig ingerichte kantoorruimtes, professionele vergaderruimten en business lounges ter beschikking waar men terecht kan voor zowel korte als lange periodes.

De sleutel tot flexibel werken is gebruiksgemak en daarom opent Regus business centers daar waar de 2,1 miljoen klanten ondersteuning willen: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra, handelszaken en benzinestations.

Bron: coworkingweek.be en Regus 

Wil u meer weten over de juridische bepalingen inzake telewerk? Deze kan u vinden in SocialEye door te zoeken op ‘telewerk’:

Gepubliceerd op 13-10-2015

Berichttitel

Berichtomschrijving
  86