20 jaar Tijdschrift voor Familierecht: erkende IGO-opleiding op 20 maart

20jaarTFAMIn maart 1995 werd het tijdschrift 'Echtscheidingsjournaal' boven de doopvont gehouden. Later werd dit tijdschrift herdoopt in 'Tijdschrift voor Familierecht'.
 
Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van het tijdschrift organiseert de redactie in samenwerking met de uitgever op vrijdag 20 maart 2015 een feestelijk seminar over alle actuele thema’s van het familierecht en het huwelijksvermogensrecht.
Er is telkens uitgebreid ruimte voorzien voor een gedachtewisseling met de deelnemers aan de studienamiddag.
 
Minister van Justitie Koen Geens houdt de slotrede. De studienamiddag wordt voorgezeten door prof. Patrick Senaeve, die sinds 1995 hoofdredacteur is.

Het IGO heeft het seminar erkend als opleiding en betaalt leden van de rechterlijke orde de opleiding terug. Op die manier is de opleiding gratis voor leden van de rechterlijke orde. Voor wie in aanmerking komt voor een terugbetaling door het IGO zijn er nog een aantal plaatsen vrij!

Voor wie zich inschrijft maar niet effectief aanwezig is, neemt het Instituut voor gerechtelijke opleiding de eventuele kosten niet ten laste. Vervanging door een collega is evenwel toegestaan, die dan met vermelding van naam en functie tekent naast de naam van de vervangen collega.

 
 
PRAKTISCHE INFORMATIE
Wanneer? vrijdag 20 maart 2015, van 13u30 tot 18u.
 
Sprekers: Elisabeth Alofs, Febian Aps, Ingrid Boone, Frank Buyssens, Charlotte Declerck, Johan Du Mongh, Hilde Jacobs, Sven Mosselmans, Frederik Swennen, Christine Van Roy, Gerd Verschelden en Tim Wuyts.
 
Waar? Platform by Bernaerts, Verlatstraat 16-22, 2000 Antwerpen
 
Meer informatie en het programma vindt u op www.klu.be/TSfamilierecht. 
 
Inschrijven doet u hier!

Gepubliceerd op 16-03-2015

  86