Wolters Kluwer Legal & Regulatory is een internationale sponsor van het wereldwijde event voor technologische vernieuwing in de juridische sector: Global Legal Hackathon 2019

Gepubliceerd op 30-11-2018

Wolters Kluwer fungeert niet alleen als sponsor, maar treedt ook op als gastheer voor hackathons die de technologische innovatie in de juridische sector willen versnellen. Uit de rangen van het bedrijf komen tegelijk ook teams, juryleden, trainers en mentors.

hackathon

Als een leider in de juridische innovatie kondigde Wolters Kluwer aan dat het een internationale sponsor van de Global Legal Hackathon 2019 is, die op 22-24 februari 2019 in de hele wereld van start gaat. Dit is het tweede jaar waarin Wolters Kluwer een essentiële rol speelt in dit internationale event dat mensen uit de juridische sector samenbrengt. Vertegenwoordigers van advocatenkantoren, bedrijven, non-profit organisaties, universiteiten, legal tech ondernemingen, overheden en dienstverleners komen samen om internationale juridische problemen te identificeren en om oplossingen te ontwikkelen die de internationale juridische sector moeten verbeteren.

  694