Webinar Jura–Kleos: vlotte wisselwerking tussen dossierbeheer en opzoekwerk

1+1=3, en dat geldt ook voor uw werkprocessen. Als jurist hebt u een drukke agenda: strikte deadlines, steeds meer dossiers,... Dus waarom laat ook u zich niet ondersteunen door de krachtige juridische technologie van Wolters Kluwer? Zo gebruiken meer dan 20.000 juristen in Europa Kleos voor het beheer van hun dossiers en hun kantoor. En met Jura, de meest complete Belgische juridische databank, verloopt uw juridisch opzoekwerk snel en eenvoudig. 

Gepubliceerd op 29-01-2019

ketting

Wolters Kluwer stelt u graag de interactie voor tussen Jura en Kleos, een unieke juridische symbiose die speciaal ontwikkeld is voor de advocatuur. Door de vlotte wisselwerking tussen dossierbeheer en opzoekwerk verloopt uw werk eenvoudiger. Zo wordt 1+1 écht gelijk aan 3. 

Benieuwd? Op woensdag 20 februari 2019 om 15:30u nodigen wij u graag uit op een gratis online webinar. Wat komt er aan bod?

  • Ingelogd in Kleos = ingelogd in Jura. Er is geen extra handeling nodig om in te loggen in Jura. Start uw dag met de Jura-startpagina waar u snel het recentste juridische nieuws van de dag doorneemt. 
  • Stel uw dossier in staat: bewaar relevante Jura-documenten rechtstreeks in het juiste Kleos-dossier. Markeer tijdens uw opzoekingen in Jura interessante documenten en zend ze naar Kleos waar u het juiste dossier zal voorgesteld worden. 
  • Bewaarde wetgeving uit Jura in Kleos kunt u met één klik nakijken op wijzigingen.
  508