Opleidingen zonder verplaatsingskosten en met tijdsbesparing

MacbookIn het najaar van 2015 organiseert M&D Seminars haar eerste online opleidingen, ook wel webinars genoemd. Welke voordelen biedt zo’n webinar en hoe gaat dit concreet in z’n werk?

Voordelen troef
Online opleidingen zorgen voor een grote flexibiliteit: deelnemers kunnen de opleiding makkelijk volgen van thuis of kantoor. Dit bespaart zowel tijd als verplaatsingskosten – en vaak ook een hoop stress: geen files, geen vertragingen.

Bovendien biedt een online seminarie dezelfde kwaliteit als een ‘offline’ opleiding: er wordt gewerkt met vertrouwde sprekers, de materie is eveneens up-to-date en ook interactiviteit wordt aangemoedigd tijdens het webinar.

Hoe werkt het dan concreet?
Deelnemers kregen via het scherm de spreker en presentatie te zien. De spreker is duidelijk hoorbaar en er kunnen ook vragen gesteld worden. Er zal tijdens de inleiding van het webinar extra uitleg gegeven worden over hoe het maximale uit webinar gehaald kan worden. Deelnemers aan M&D Webinars krijgen de slides en documentatie één dag voor het webinar toegestuurd.

Er is dus niets meer nodig dan een computer/tablet, een internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen (eventueel bijvoorbeeld via een headset).

De eerste webinars


Ontdek alle (online) opleidingen van M&D Seminars.

Gepubliceerd op 01-10-2015

  80