Legisway - extra waarde, breedte en keuze voor bedrijfsjuristen

Wolters Kluwer Legal & Regulatory brengt haar juridische software-oplossingen onder in een nieuw productportfolio, die de end-to-end behoeften van juridische afdelingen omvat. De combinatie van effacts en Contrat'tech, onder één portfolio naam - Legisway - biedt extra waarde, breedte en keuze aan voor bedrijfsjuristen.

Gepubliceerd op 05-03-2019

flatgebouwen

Wolters Kluwer Legal & Regulatory maakt het voor bedrijfsjuristen makkelijker om van de voordelen van legal software, specifiek voor hun behoeften, te genietenmet de introductie van het Legisway-portfolio. Het Legisway-portfolio - bestaande uit Legisway Essentials (voorheen genaamd effacts) en Legisway Enterprise (voorheen Contrat'tech) – biedt software-oplossingen voor kleine tot middelgrote juridische afdelingen. Is ontworpen door en voor juridische professionals.

Legisway Essentials is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke standaardoplossing die alle juridische domeinen omvat. Professionals kunnen al hun gegevens en juridische informatie centraliseren in een enkele, flexibele en slimme repository, waardoor ze alle juridische entiteiten, contracten, compliance, klachten en hun corporate housekeeping kunnen beheren en erover rapporteren. Voor afdelingen met meer gestructureerde behoeften biedt het portfolio Legisway Enterprise, dat geavanceerde functies en uitgebreide workflows biedt voor het beheer van geavanceerde juridische processen. Het bevordert de nauwe samenwerking met andere bedrijfsonderdelen en speelt daarbij flexibel in op de specifieke behoeften van elke afdeling.

Wolters Kluwer bood effacts al sinds 2015 aan voor kleine tot middelgrote juridische afdelingen en acquireerde de Contrat'tech-oplossing voor middelgrote juridische afdelingen in 2018. Met de lancering van het Legisway-portfolio, introduceert Wolters Kluwer een meer geïntegreerde en klantgerichte focus voor haar oplossingen voor de bedrijfsjurist.

  586