De digitalisering van de advocatuur in een stroomversnelling – Webinar 25 mei 2020

Heel wat advocaten hebben hun werkwijze de afgelopen weken grondig moeten aanpassen. Van menselijk contact was weinig sprake. Gelukkig bood de technologie ons de mogelijkheid om onze werkzaamheden verder te zetten. Velen vonden de weg naar digitalisering of beslisten om verdere stappen te zetten. Want als we geleidelijk evolueren naar een 'nieuw normaal', willen we de positieve elementen van deze bijzondere impactvolle situatie meenemen in ons werken van morgen.

Gepubliceerd op 18-05-2020

In deze webinar geven we onze visie op de digitalisering van de advocatuur, met een focus op het digitaal procederen.

Edgar Boydens, partner Justia en Bestuurslid Diplad/DPA, geeft vanuit de praktijk als advocaat zijn visie op de digitalisering van de advocatuur in het algemeen en de mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen van het DPA-platform.

eloquadpa2-600x300

Francis Balcaen, Senior Product Manager Wolters Kluwer toont hoe twee perfect geïntegreerde platformen een echte meerwaarde voor elke gebruiker betekenen. Via een live demo toont hij hoe u dankzij de integratie van DPA in Kleos en het gebruik van de functie Digitale Stukkenbundel, u echt het verschil kan maken. Zo zijn ook de contacten (rechtbanken en advocaten) in Kleos steeds up-to-date, gebruikt u alle gegevens van uw Kleos-dossier (partijen, documenten,...) bij de DPA-deposit en zitten de kosten van de deposit dadelijk in het juiste dossier. 

  187