Whitepaper: Checklist voor optimaal dossiermanagement

Hoe gaat het met uw dossiermanagement?

kleos_case_management_checklist_be-nl

Naar alle waarschijnlijkheid wenst u uw klantenportfolio uit te breiden. De basis hiervoor is dat alle huidige cliënten naar alle tevredenheid door u worden bijgestaan. Gestructureerd e-mail- en dossierbeheer is een essentieel om dit te realiseren.

Met de juiste middelen kunnen advocaten en kantoren hun processen standaardiseren, hun documenten en correspondentie centraliseren en hun termijnen strikt opvolgen. Zo bent u er klaar voor als een zaak voorkomt, u vlot uw termijnen opvolgt of snel kan schakelen met de tegenpartij. Goed dossiermanagement helpt u om betere resultaten te behalen voor uw cliënten.

Download uw gratis exemplaar van onze Checklist voor optimaal dossiermanagement en ontdek hoe u (of uw kantoor) uw processen kan verbeteren op het gebied van

  • Dossierbeheer
  • dienstverlening naar cliënten
  • projectmanagement

Perfectioneer waar u kan en word een expert in dossiermanagement.

Download de whitepaper

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.